Sobre nosaltres

QUÈ ÉS DISTRICTE 11?

Si Barcelona té 10 districtes, nosaltres en som l’onzè. Districte 11 és un mitjà digital que neix amb la voluntat d’informar de manera rigorosa i veraç sobre iniciatives i lluites veïnals dels barris de la ciutat comtal, conscient de l’enorme pluralitat i diversitat de la qual està composada una ciutat com Barcelona.

De Sants a Poblenou i de Ciutat Vella a Sarrià, les reivindicacions dels veïns de la capital catalana que vulguin fer de la nostra ciutat un indret per tots aquells que hi viuen tindran el seu espai a Districte 11.

QUI L’IMPULSEM?

Districte 11 som un grup d’estudiants de Periodisme de la Universitat Pompeu Fabra interessats en conèixer i explicar la realitat més pròxima i les demandes de peu de carrer, amb la voluntat de fer-ne un punt de trobada digital on es teixeixi xarxa veïnal. L’objectiu és que cada un dels 73 barris de la ciutat pugui saber què demanen els veïns de qualsevol punt de la ciutat, i com s’organitzen per a assolir-ho.

Conscients de les nostres pròpies limitacions, podem assegurar que centrarem tots els nostres esforços a parlar amb totes les veus, ser plurals i treballar per a un periodisme de qualitat, de la mateixa manera que tenim la voluntat mantenir les nostres vies de contacte obertes en tot moment.

Tots som veïns i veïnes al món digital. Benvingut al nostre barri. No dubtis en trucar-hi a la porta.

_7N18630_003_baixa

Fotografia: Dani Codina

   

 

%d bloggers like this: