Participa

[19 de març de 2015]


[1 de març de 2015]
Després d’
una setmana informativament intensa en matèria de reivindicacions veïnals sobre el model turístic de Barcelona, et preguntem:

5 Comments on Participa

 1. Mercè Pifarré // 1 Març 2015 a les 21:20 // Respon

  No se’n parla tant com de la Barceloneta o de Gràcia, però passejeu un dia per l’Esquerra de l’Eixample entre Balmes-Mallorca-Aribau-Rosselló, quatre illes, i compteu els hotels, blocs d’apartaments turístics, hostels, restaurants i bars. Jo ho he intentat i sempre m’he descomptat. S’està omplint el barri de turistes i buidant de gent. Petit comerç? Aquí no, gràcies, els turistes no necessiten comprar ni carn ni peix, només alcohol en botigues 24 hores.

  Liked by 1 person

 2. Moltes gràcies pel comentari, Mercè! N’estarem atents i ho seguirem de ben aprop.

  M'agrada

 3. En linees generals,el turisme a Barcelona està prou bé,ens queixem q en tenim masses però alhora volem equiparar-nos amb ciutats com París,Londres etc..No tots compren alcohol 24h,hi ha comerços de barri q han augmentat el seu calaix gràcies al turisme.Personalment a mí m agrada q el turisme no es concentri tan sols a la plaça catalunya,com anys enrera,i q es diversifiqui i s integri als barris,això sí sempre amb control i sense prioritzar-lo al veïnatge,crec q turistas i veïns podem conviure hi perfectament.

  M'agrada

 4. Maite Lorente // 2 Març 2015 a les 12:37 // Respon

  Ting 3 pisos turistics a la meva finca i estem ben fars, no és compatible els horaris de la gent Trabal la fora amb les vacances del turisme, tenim tants problemes que ja estem ambmbmb informacions per portar el tema judicialment , els turistes ambmbmb hotel, un dels pisos no fa ni contracte, recullen la clau i la tornen a un bar, son sorollosos, arriben i marxen a les tantes de la matinada, insefuretat, escapes d’aigua reperides vegades, espallen interfonos i ascensor, bé i les agències i els propietaris per molt que diguin NO CUMPLEIXEN LES NORMATIVES , NO VOLEM TURISTES A LA NOSTRE ESCALA

  M'agrada

1 Trackback / Pingback

 1. Districte 11 obrim un període de reflexió per reinventar-nos | Barcelona Districte 11

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: