DEBAT: LA PARTICIPACIÓ VEÏNAL A BARCELONA

CartellParticipació

 

El proper dimarts dia 2 de febrer a les 19h el digital Districte 11 i el Grup Impulsor de Parlament Ciutadà organitzem a l’espai Calàbria 66 el debat: La participació veïnal a Barcelona. Processos participatius i decisions vinculants, on hi participaran els següents ponents:

Itziar González, presidenta de Parlament Ciutadà, ens descriurà quins són els elements que ha de tenir la participació ciutadana per tal que sigui efectiva i plantejarà com comptabilitzar la participació ciutadana amb les polítiques municipals.

Gala Pin, com a regidora de Participació de l’Ajuntament de Barcelona, exposarà les polítiques de govern dutes a terme fins ara i les mesures que volen posar en marxa durant el mandat.

Albert Recio, com a activista veïnal i com a sots-president de la FAVB, valorarà “l’estat de salut” de la participació veïnal a Barcelona i analitzarà què cal canviar del model actual.

Moderat pel periodista Pep Cabayol, els periodistes de Districte 11 farem preguntes i hi haurà un debat obert per tal que tots els veïns i veïnes traslladin dubtes, precs i opinions als ponents de la taula.

%d bloggers like this: