Districte 11 torna a l’activitat!

El nou curs ens porta a repensar quin tipus de periodisme fem

El nou curs ens porta a repensar quin tipus de periodisme fem

Ja fa temps que vam aturar la nostra activitat per fer vacances. Necessitàvem descansar i fer una pausa per pensar com replantejar i millorar el projecte. Ara tornem amb energia renovada i idees noves.

Intentant ser fidels a la nostra idea de periodisme i tenint en compte el feedback rebut en els últims mesos, hem decidit canviar la forma de publicar continguts periodístics: apostarem per les peces en profunditat i en publicarem una per setmana. Volem així treballar problemàtiques concretes, intentant aportar tots els punts de vista i enfocs, per aportar perspectiva i context que ens ajudi a entendre millor el nostre entornTot això, sense deixar de parar atenció a l’actualitat més immediata de les lluites veïnals i el que passa al carrer. 

Districte 11 sempre ha tingut la vocació de servei públic que creiem que el periodisme ha de tenir. Per aquest motiu, i com que encara no hem après a dir que no, també organitzarem durant l’any diverses jornades de debat sobre alguns dels eixos principals de les problemàtiques veïnals a Barcelona. Hi convidarem experts i personalitats destacades, sempre intentant donar protagonisme a qui sempre ha estat l’actor clau: els veïns i veïnes, la gent que dia a dia construeix el teixit vital de la ciutat.

Ens veiem a les places i carrers,

Salut i periodisme!

Equip de Districte 11

Anuncis
About Districte 11 (98 Articles)
Som un mitjà digital d'informació local a Barcelona. A través del periodisme informatiu, donem a conèixer les reivindicacions i lluites veïnals de la ciutat comptal. A través del periodisme interpretatiu, intentem entendre què les motiva, d'on ve i on va Barcelona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: