L’Assemblea de Joves del Guinardó organitza una aula d’estudi davant la falta d’espais juvenils al barri

Els membres de l'Assemblea de Joves del Guinardó La Rutlla obriran l'aula d'estudi cada diumenge de 17h a 21h. En època d'exàmens i de selectivitat, esperen poder ser-hi fins les dotze de la nit.

Els membres de l’Assemblea de Joves del Guinardó La Rutlla obriran l’aula d’estudi cada diumenge de 17 a 21 h. En època d’exàmens i de selectivitat, esperen poder ser-hi fins les dotze de la nit.

Ferran Moreno (@FerranMorenoG) i Judit Pastor (@tidujpc) – L’Assemblea de Joves del Guinardó La Rutlla ha inaugurat una aula d’estudi aquest diumenge 3 de maig en un espai cedit per l’Associació de Veïns i Veïnes Joan Maragall del Guinardó. Fa prop de dos mesos, data de creació de l’assemblea, que els joves del barri reclamen un lloc per poder estudiar els diumenges a la tarda, quan la Biblioteca Mercè Rodoreda està tancada. 

Els joves també es queixen que, quan la biblioteca està oberta, de seguida queda plena. “En època d’exàmens fins i tot s’hi pot veure gent estudiant al terra”, explica Roger Serrano i Ballester, membre de l’assemblea de joves.

De moment, l’aula d’estudi estarà oberta els diumenges de 17 a 21 h, i es preveu que es pugui obrir fins les dotze de la nit en època d’exàmens.

Una qüestió que segueix en standby és la materialització del casal per a joves dins l’anomenat Projecte UA3, una illa d’equipaments situada al mercat del Guinardó. Les obres encara no han acabat, tot i tenir el març passat com a data final. Tot i això, l’AJG-La Rutlla no confia massa en les possibilitats que pot oferir als joves aquest nou casal, i la voluntat és la de trobar una alternativa que realment permeti l’autogestió d’un espai juvenil, més enllà de les col·laboracions amb les quals es pugui arribar amb l’AVV Joan Maragall.

Anuncis
About Districte 11 (98 Articles)
Som un mitjà digital d'informació local a Barcelona. A través del periodisme informatiu, donem a conèixer les reivindicacions i lluites veïnals de la ciutat comptal. A través del periodisme interpretatiu, intentem entendre què les motiva, d'on ve i on va Barcelona.

1 Trackback / Pingback

  1. Urbanisme i equipaments: del carrer al paper? | BcnDistricte 11

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: