Districte 11 obrim un període de reflexió per reinventar-nos

barcelona districtes mapes

Ara farà dos mesos que Districte 11 va engegar motors. Teníem un objectiu clar: posar en comú el moviment veïnal de Barcelona a través d’un periodisme rigorós, crític i veraç —periodisme, al cap i a la fi. Fent balanç d’aquests dos mesos, creiem que hem assolit aquest objectiu o ens hi hem quedat ben a prop.

Aquest mitjà va començar com a un treball de l’assignatura Periodisme a Internet a la UPF, però s’ha convertit en quelcom més. A través de Districte 11 hem après i hem donat l’oportunitat d’aprendre sobre les cares B d’una Barcelona que es mou a peu de plaça.

No hem arribat a tot arreu on hauríem volgut arribar. Estudiants a temps complet i treballadors ocasionals, fent periodisme de manera voluntària i sense recursos, hem hagut d’adaptar-nos a uns ritmes que no ens han permès ser a tots els racons de la ciutat. És per això que, un cop finalitzat el trimestre i finalitzada l’assignatura, obrim un període de reflexió per decidir com serà el nostre futur com a mitjà.

Creiem que, per tal de reinventar-nos, la crítica i l’autocrítica són necessàries, i per això us animem a comentar per donar la vostra opinió sobre el projecte i a contestar una sèrie de preguntes.

Estigueu atents a Districte 11!

barcelona districtes mapes

Anuncis
About Districte 11 (98 Articles)
Som un mitjà digital d'informació local a Barcelona. A través del periodisme informatiu, donem a conèixer les reivindicacions i lluites veïnals de la ciutat comptal. A través del periodisme interpretatiu, intentem entendre què les motiva, d'on ve i on va Barcelona.

1 Trackback / Pingback

  1. Districte 11 tanquem portes per seguir treballant | BcnDistricte 11

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: