La Plataforma Educació Poblenou reclama més instituts públics al barri

Edició i fotografies de Joan Aleix Mata (@joanaleixmata).

Membres de la Plataforma Educació Poblenou i d’altres famílies d’infants de l’escola la Llacuna van aprofitar la inauguració del parc de Can Culleres per a reclamar més places públiques d’educació secundària al barri. Critiquen que a Poblenou, -“una de les zones amb més població infantil de Barcelona”, segons afirmen-, hi ha mancança de centres públics d’educació secundària i que, malgrat que se n’està construint un, -l’institut Maria Espinalt-, aquest no serà capaç d’absorbir la creixent demanda de places. 

Per la seva banda, el regidor del districte, Eduard Freixedes, afirma que el Consorci ja ha posat a disposició del Departament d’Ensenyament dos solars on construir-hi els centres educatius que el barri requereix. També va afirmar a Districte 11 que els nous instituts que s’estan projectant al barri seran de “primer nivell” i “dels millors de Barcelona”, tot i que no va voler explicar per què.

Anuncis
About Districte 11 (98 Articles)
Som un mitjà digital d'informació local a Barcelona. A través del periodisme informatiu, donem a conèixer les reivindicacions i lluites veïnals de la ciutat comptal. A través del periodisme interpretatiu, intentem entendre què les motiva, d'on ve i on va Barcelona.

1 Trackback / Pingback

  1. JO REIVINDICO, TU REIVINDIQUES, ELS NOSTRES FILLS HI GUANYEN » Ampa Escola L'Arenal de Llevant

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: