Concentració contra la instal·lació de l’Antena d’El Carmel davant la finca afectada

No a l'Antena d'El Carmel - Districte 11
Districte 11 - No Antena Carmel 1 (1) Barcelona Districte 11

La concentració al carrer Llobregós a l’alçada del carrer Fastenrath on el trànsit de les dues vies va quedar tallat.

Joan Aleix Mata (@joanaleixmata) – Veïns d’El Carmel es van manifestar ahir divendres 20 de febrer per a exigir que no s’instal·li l’antena de telefonia mòbil de la finca situada entre els carrers Fastenrath i Llobregós. La concentració, convocada per l’Associació de Veïns d’El Carmel i la plataforma No A l’Antena!, va aconseguir reunir prop d’un centenar de persones, que van aturar el transit d’aquests dos carrers.

Tot i que la instal·lació estava prevista per les pròximes setmanes, membres de l’Associació de Veïns van fer saber ahir que el grup constructor Quimanna encara no ha demanat el permís al Ministeri d’Indústria. “De moment només és un projecte, per això és molt important que seguim amb les mobilitzacions”, va apuntar ahir Fernando González, president de l’AVV d’El Carmel.

Per la seva part, la plataforma No A l’Antena! va presentar les seves reclamacions al Síndic de Greuges de Catalunya, aprofitant la visita de l’ens al barri el passat 4 de febrer. Aquest organisme es troba actualment estudiant la problemàtica.

A més a més, la plataforma està pendent que la Fiscalia de Barcelona admeti a tràmit dues demandes d’impugnació de les actes de la junta de veïns on la constructora Quimanna es va imposar a la resta de propietaris en les votacions. Alguns residents de l’edifici denuncien un “abús de poder”, ja que el grup immobiliari posseeix 90% dels coeficients de vot de l’edifici, tot i que en un 50% dels pisos dels quals n’és propietària, -(21 dels 41)-, no hi viu ningú.

La Plataforma No A l’Antena! ha convocat noves mobilitzacions davant l’edifici en les pròximes setmanes.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis
About Districte 11 (98 Articles)
Som un mitjà digital d'informació local a Barcelona. A través del periodisme informatiu, donem a conèixer les reivindicacions i lluites veïnals de la ciutat comptal. A través del periodisme interpretatiu, intentem entendre què les motiva, d'on ve i on va Barcelona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: