“Nou Barris Cabrejada” escriu una carta pública a Trias

Mar Romero (@Mar_RomeroS) – La plataforma veïnal de Nou Barris ha publicat avui dilluns 2 de febrer una carta oberta a l’alcalde de Barcelona Xavier Trias. La carta denuncia la manca de diàleg entre les entitats i l’Ajuntament per solucionar les problemàtiques del barri i la percepció errònia per part de les institucions de la situació dels veïns. “Senyor Trias, la pitjor cosa que pot fer un polític és tractar de pintar la realitat com li agradaria i no com és”, diu l’escrit.

Nou Barris Cabrejada diu prou! assenyala a l’alcalde però també a la regidora Irma Rognoni, també de de CiU. Segons Pep Ortiz, portaveu de la plataforma, Rognoni ha posat fi a la història de participació política de Nou Barris. “Abans demanàvem diàleg, ara comencem a demanar solucions”, diu Ortiz, veí d’un dels barris més castigats per la crisi. Tot i així, Rognoni, en declaracions a Districte 11 assegura que el pressupost destinat a qüestions socials a Nou Barris ha augmentat des del seu mandat. 

Nou Barris Cabrejada diu prou! agrupa a més de 100 entitats del barri, des de AMPAs d’escoles fins a associacions de joves i culturals. La plataforma va néixer amb CiU a l’Ajuntamental maig de 2011, tot i que reivindiquen que les seves accions “no tenen res a veure amb una motivació política partidista (…) sinó amb les injustes i errònies polítiques que s’estan fent des de l’Ajuntament a Nou Barris”. 

Nou barris cabrejada Districte 11 Xavier Trias Irma Rognoni

Nou Barris Cabrejada diu prou! es va manifestar el passat desembre sota el lema “No és pobresa, és injustícia” (Fotografia de @9bCabrejada)

Anuncis
About Districte 11 (98 Articles)
Som un mitjà digital d'informació local a Barcelona. A través del periodisme informatiu, donem a conèixer les reivindicacions i lluites veïnals de la ciutat comptal. A través del periodisme interpretatiu, intentem entendre què les motiva, d'on ve i on va Barcelona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: